دوستانت را دعوت کن، لوک و ست بفرست، نظرشان را بپرس و تولدشان را خودکار ببین.
تنها نباش، دوست بیاور!
در حال بارگذاری…
حریم خصوصی تو. دوستانت فقط اسم و آواتار تو را میبینند؛ شمارهٔ موبایل و عکس هرگز نمایش داده نمیشود. فقط چیزهایی میرسد که خودت میفرستی. هر وقت خواستی دوستی را برمیداری و پیامها هم پاک میشود.